Trusted Partners.

Route ICR is als onafhankelijk platform erg begaan met de groeiambitie van ondernemers. Daarom zijn wij nooit klaar en ontwikkelen we onze eigen dienstverlening voortdurend door. Daarnaast werken wij graag samen met andere top dienstverleners om zo een nóg betere en completere oplossing te bieden.

En natuurlijk gaan wij graag met je in gesprek om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Er zijn nogal wat factoren die daarop van invloed zijn. Net als in de topsport zorgen ondersteunende processen in je bedrijf ervoor dat de juiste randvoorwaarden aanwezig zijn om top te presteren. Zorgvuldige afwegingen zijn dan ook van het grootste belang. Dus laat je bijstaan door onze professionals, want zij weten dit als geen ander en staan altijd in de startblokken om je te helpen!

ICR Business Coaches.

Veel organisaties werken geheel zelfstandig met de Route ICR Business Coaching Applicatie.

Onderstaande partners zetten onze applicatie in bij hun werkzaamheden als business coach.

Wil jij hier ook tussen komen staan, neem dan contact op met Paul Joore. Dat kan via 06 54 65 08 78 of pauljoore@incontrolrating.com.


Check zelf de veelzijdigheid van de Route ICR webapplicatie.

Testperiode is 100% gratis en stopt na 7 dagen. Gebruik PC of laptop en voer hieronder je aanmeldgegevens in. In minder dan 2 minuten ben je ingelogd.

Door op 'Nu aanmelden' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Heb je al een account? Inloggen

Route ICR traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van ambitie naar resultaat. Beter én groter worden als ondernemer, team en organisatie.