Trusted Partners.

Route ICR is als onafhankelijk platform erg begaan met de groeiambitie van ondernemers. Daarom zijn wij nooit klaar en ontwikkelen we onze eigen dienstverlening voortdurend door. Daarnaast werken wij graag samen met andere top dienstverleners om zo een nóg betere en completere oplossing te bieden.

En natuurlijk gaan wij graag met je in gesprek om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Er zijn nogal wat factoren die daarop van invloed zijn. Net als in de topsport zorgen ondersteunende processen in je bedrijf ervoor dat de juiste randvoorwaarden aanwezig zijn om top te presteren. Zorgvuldige afwegingen zijn dan ook van het grootste belang. Dus laat je bijstaan door onze professionals, want zij weten dit als geen ander en staan altijd in de startblokken om je te helpen!

Partners leerprogramma Route ICR – MKB Eindhoven – Rabobank.

Dit leerprogramma is een initiatief van MKB Eindhoven, Rabobank Regio Eindhoven, Route ICR en vele partners. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.

Lees meer over het leerprogramma.

ICR Business Coaches.

Veel organisaties werken geheel zelfstandig met de Route ICR Webapplicatie.

Onderstaande partners zetten onze applicatie in bij hun werkzaamheden als business coach.

Wil jij hier ook tussen komen staan, neem dan contact op met Paul Joore. Dat kan via 06 54 65 08 78 of pauljoore@incontrolrating.com.


Kosteloos een kijkje nemen: ontdek zelf de veelzijdigheid van de Route ICR webapplicatie.

In de komende 7 dagen ontdek je hoe een webapplicatie je helpt om zorgvuldig van ambitie naar resultaat te gaan. Vul hieronder je gegevens in en bevestig. Daarna kun je direct inloggen.

Door op 'Ik wil nu een kijkje nemen' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Heb je al een account? Inloggen

Route ICR traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van ambitie naar resultaat. Beter én groter worden als ondernemer, team en organisatie.