Waarom de Route ICR webapplicatie.

Kennis, vaardigheden en begeleiding in 1 online omgeving.

Webbased Applicatie voor betere prestaties.

Met de juiste aanpak gaan organisaties via de snelste en beste route van A naar B. Uit onderzoek blijkt echter dat het veel ambitieuze ondernemers ontbreekt aan de benodigde kennis en specifieke managementvaardigheden. En dat werkt belemmerend voor de groei. Dit lezen we onder andere in een rapport van nlgroeit (resultaten van onderzoek uitgevoerd door McKinsey / Erasmus Universiteit).

Lees meer

Ondernemer en organisatie zien daardoor vaak door de bomen het bos niet meer. De waan van de dag speelt de baas en brandjes blussen is dan aan de orde van de dag. Terwijl het toch echt anders kan.

Want met Route ICR als fundament onder het groeiproces van je bedrijf is dit verleden tijd. Route ICR zorgt namelijk dat de kennis en vaardigheden om alles tot in de puntjes te regelen, altijd en overal beschikbaar zijn. Zo voorkom je brandjes en zijn jij en je team veel productiever. Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Als online groeikompas en groeiprocesbegeleider met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen. In 1 online omgeving. Jouw organisatie is daardoor altijd klaar voor topprestaties, met als resultaat: hogere omzet, lagere kosten en snellere groei.

Praktijkvoorbeelden zodat je begrijpt wat de bedoeling is.

In onze werkwijze én applicatie gebruiken we veelvuldig praktijkvoorbeelden. Zodat je goed begrijpt wat de bedoeling is voor je eigen organisatie. We doen dat onder andere aan de hand van de visie en aanpak van de firma Uitgerust. Kijk hier naar aflevering 1 van een serie filmpjes die we besteden aan deze ambitieuze beddenfabrikant.

Leerzaam, leuk en resultaatgericht.

In onze applicatie maken wij onder andere gebruik van animatievideo’s, zoals voor de objective ‘Zo geven wij richting’. Zodat op het oog moeilijke zaken, eenvoudig en begrijpelijk zijn.

Lees meer

Want ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is simpel ondernemen. Route ICR helpt daarom met structuur en focus, zodat je het maximale uit je organisatie haalt. En dat begint met ‘Zo geven wij richting’. Weet je niet waar je staat en ook niet waar je heen wilt als organisatie, dan is het immers onmogelijk om doelgericht te werken.

Terwijl focus juist een belangrijke succesfactor is om beter én groter te worden. Vergelijk het met op vakantie gaan. Als je niet weet waar je nu bent en je ook niet weet wat je bestemming is, hoe kun je dan je reis uitsgroeiprincipepelen? Exact hetzelfde principe gaat op voor jouw organisatie.

Route ICR laat zien dat leerzaam, leuk en resultaatgericht heel goed hand in hand gaan.

Onze 9 groeiprincipes vormen de absolute basis om iedere dag beter te worden.

Meer informatie

Een boekhouder gebruikt boekhoudsoftware, voor je dynamische ondernemingsplan gebruik je de online Route ICR Applicatie.

Zo eenvoudig werkt Route ICR.

Keep It Simple. Daar houden wij van bij Route ICR. Op het oog moeilijke zaken, maken wij simpel. Je hoeft namelijk geen stapels studieboeken te hebben gelezen om slim te kunnen ondernemen.

Lees meer

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Onze unieke applicatie bevat je eigen dynamische ondernemingsplan, mét rating, als groeikompas. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook jouw online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen. Dat allemaal in 1 online omgeving. Onze service: alles om jou je doelen te laten halen. Via het Groeikompas streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie, gaat zeer doelgericht van A naar B en stimuleert het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde.

De Route ICR aanpak gaat uit van een vaste structuur en zorgt voor focus op de te bereiken doelen. In álle processen van je organisatie. Want met Route ICR werk je 24/7 aan een gedeelde visie & aanpak. En hiermee leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen: je versterkt m.a.w. voortdurend de teamintuïtie in je bedrijf en leidt daarmee het groeiproces van je bedrijf in goede banen. Als ondernemer creëer je zélf waarde met je doorlopende Route ICR abonnement: vandaar dat we het over doe-het-zelf coaching hebben.

Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien.

Iedere dag een beetje beter.

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf stevig te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Want zonder inzet van personeel en zonder teamintuïtie gaat dat niet lukken.

Lees meer

Overigens staat groeien bij ons voor vooruitgang, beter én groter worden dus! Probleem is echter dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten en daarom ook geen écht hoge bedrijfsgroei als doel durven te stellen. Terwijl dat laatste noodzaak is om je organisatie uit te dagen en innovatief te zijn.

Oorzaak van de angst is dat de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker zorgt voor gebrek aan teamintuïtie. Dat zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld. De online Route ICR App is je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Want door te werken met Route ICR dicht je de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Zo versterkt de teamintuïtie en verbeteren prestaties. Probleem opgelost, samen bereik je meer!

Lees ‘Succesvol groeien doe je zo!’ door Paul Joore.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de Route ICR webapplicatie?

KOSTELOOS EEN KIJKJE NEMEN