Met de unieke Route ICR webapplicatie heb je altijd je eigen dynamische ondernemingsplan paraat.

Haal het maximale uit jezelf, je medewerkers en je organisatie.

Route ICR is een organisatie van innovatieve business coaches, of beter gezegd groeiprocesbegeleiders. Het innovatieve van onze aanpak komt vooral tot uitdrukking middels de unieke webapplicatie die wij inzetten bij onze klanten. De volle breedte in het MKB behoort tot onze doelgroep. Van start up tot alom gerespecteerde familiebedrijven.

Uit onderzoek blijkt dat het veel ambitieuze ondernemers ontbreekt aan de benodigde kennis en specifieke managementvaardigheden. Dit werkt belemmerend voor de groei. Dit lezen we o.a. in een rapport van nlgroeit (onderzoek uitgevoerd door McKinsey / Erasmus Universiteit) en volgens het rapport `Grip op de tent: ondernemers over hun financiële inzicht` van de KvK, geven veel ondernemers aan minder bedreven te zijn in zaken die toekomstgerichter zijn. Wij herkennen deze problemen ook vanuit eigen ervaring en die van collega coaches, mentoren en consultants. Deze problemen lossen wij op met onze unieke webapplicatie, waar organisaties geheel zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Een business coach helpt je om prestaties te verbeteren. Maar uiteindelijk moet je het wel allemaal zelf doen, samen met je team. Precies daarom én om te laten zien dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, ontwikkelden wij de Route ICR webapplicatie. Zoals gezegd kun je er volledig zelfstandig mee aan de slag. Daarom noemen wij het ook wel DHZ (‘Doe-Het-Zelf’) Coaching. En heb je toch hulp nodig, dan schakel je die heel eenvoudig in via de chat functie.

Weet je eigenlijk waarom iedere topsporter werkt met een coach? Dat doen zij om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. De meeste ondernemers realiseren zich niet dat zij eigenlijk hetzelfde moeten doen. Logisch ook, want tot voor kort was er geen panklare oplossing. Met Route ICR is er die nu wel: professioneel, laagdrempelig en betaalbaar bovendien. Voor iedereen.

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. De ICR webapplicatie bevat je eigen dynamische ondernemingsplan, mét rating, als groeikompas. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook jouw online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen. En dat allemaal in 1 online omgeving. Onze service: alles om jou je doelen te laten halen.

Lees meer

Eind vorige eeuw legt Paul Joore een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountantstak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Hierbij heeft hij zich ontwikkeld tot groei coach voor het MKB én trainer on the job. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden.

Met deze stevige achtergrond verstaat hij de kunst om zaken met elkaar in verband te brengen. Maar belangrijker nog is zijn drive om deze expertise deelbaar te maken met de échte ondernemers van ons land, die in het MKB. Zeker gezien de maatschappelijke ontwikkelingen waarvan, naast de verdergaande globalisering, ook digitalisering zonder meer een toonaangevend voorbeeld is.

Dit vraagt om een andere manier van communiceren, want het heeft de klant wijzer gemaakt en daarmee veeleisender.

“Ondernemers moeten doorzien wat de roep om transparantie betekent voor de manier waarop zij zich profileren. Ze moeten onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden de digitalisering biedt om hun product te vermarkten. En dan moeten zij ook nog voortdurend de eisen bijhouden die de wet- en regelgeving voor de branche stelt. Ondernemers die willen doorgroeien, moeten weten wat er speelt en vooral weten waar zij staan.”

MKB maakt nog te weinig gebruik van (digitale) tools.

Succes is ambitie omgezet in resultaat. In dat kader valt het Paul Joore op, dat het MKB nog (te) beperkt gebruik maakt van tooling die in de loop der jaren is ontwikkeld om door middel van organisatie en structuur de kans op succesvolle groei te vergroten. Hij heeft zich daarom ten doel gesteld om deze grote groep op een laagdrempelige en toegankelijke manier van deze kennis en bijbehorende tooling te voorzien.

Onwetendheid bij ondernemers moet daarmee worden omgezet in bewustwording van hoe zij hun eigen kwaliteiten en die van hun medewerkers effectiever en efficiënter kunnen inzetten in hun bedrijf.

“Het is van belang dat de ondernemer inzicht heeft in de cijfers, de processen, de bedrijfscultuur. Hoe hangt alles samen en sturen we het gedrag van de medewerkers in de gewenste richting? De ondernemer formuleert zelf waar hij met zijn bedrijf naar toe wil. En dan is de tijd rijp voor de maatregelen die de processen meetbaar maken, beheersbaar maken en uiteindelijk ook verbeteren.”

De kans, dat ondernemers hun doelen bereiken en succesvol groeien, wordt hiermee aanzienlijk vergroot. En zo is uiteindelijk de online Route ICR Applicatie geboren. Mooie bijkomstigheid is dat meer kennis bij het MKB bijdraagt tot meer focus en daardoor tot minder verspilling van energie en grondstoffen. Zo draagt een betere governance in het MKB ook nog eens bij aan een duurzamere wereld!

Training, coaching en ondersteuning voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag.

Wij geloven er dan ook heilig in dat iedere ambitieuze ondernemer met een goed business model áltijd succesvol kan groeien. Tenminste, als die bedrijven Route ICR volgen. Want met de webbased Route ICR DHZ coaching App zorg je dat alles tot in de puntjes is geregeld én maak je duidelijk wat de verwachtingen zijn van te leveren prestaties. Dit betekent dus houvast voor jezelf én je medewerkers om altijd de juiste focus te hebben. Doe je dit niet, dan is er een verwachtingskloof die beter en groter worden belemmert. Én daarnaast ook nog eens zorgt voor onnodig verlies van tijd, energie en geld.

Route ICR is daarom educatie, advies en ondersteuning in 1 online omgeving voor jou en je team. Verhelderend, vernieuwend en resultaatgericht. Werken aan je organisatie met een prettig online houvast voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag. Want deze absolute basis moet voor iedereen beschikbaar en dus betaalbaar zijn!

Doelgericht denken én handelen. Groeien als ondernemer, team & organisatie. Eerst beter, dan groter.

Altijd focus, hogere omzet, lagere kosten, snellere groei. Voor minder dan de prijs van 1 kopje koffie per dag.

Lees ‘Succesvol groeien doe je zo!’ door Paul Joore.

Meer informatie

Wist je dat …

.. net als jij, ook topondernemers en topsporters keihard werken om iedere dag beter te worden?

.. wij altijd klaar staan om je te helpen mocht je er online niet uitkomen?

Lees meer

.. ambitieuze ondernemers het maximale uit hun organisatie halen?

.. groeien staat voor beter worden én groter worden?

.. aan je bedrijf werken je écht verder brengt?

.. je ervoor moet zorgen dat je altijd ambitieuze doelen stelt?

.. ambitieuze doelen nodig zijn om beter te worden en innovatief te zijn?

.. ambitieuze doelen op het eerste gezicht onhaalbaar lijken?

.. je ambitieuze doelen met de juiste aanpak haalbaar maakt?

.. je moet zorgen voor kleine doelen voor de kortere termijn die bijdragen aan het hogere doel?

.. het groeiproces zo beter te overzien is én je zo voortgang ziet?

.. dit motiverend is voor jezelf én voor je team?

.. het ook helpt om de juiste focus te houden én doelgerichte keuzes te maken?

.. doelgerichte keuzes betekent kiezen wat je wel doet, maar ook wat je juist niet doet?

.. je zo iedere dag beter wordt?

.. structuur en focus het fundament zijn onder het groeiproces van je organisatie?

.. een gedeelde visie en aanpak zorgen voor verbinding binnen organisaties?

.. het doel van een gedeelde visie en aanpak is om te komen tot een hoogontwikkelde teamintuïtie?

.. teamintuïtie staat voor de mate waarin teamleden elkaar blindelings vinden?

.. en dan met name elkaar blindelings vinden in het proces dat leidt tot het realiseren van de visie?

.. in een organisatie met een hoogontwikkelde teamintuïtie alles in één keer goed gaat?

.. in een organisatie met een hoogontwikkelde teamintuïtie alles op het juiste moment plaats vindt?

.. in een organisatie met een hoogontwikkelde teamintuïtie alles tegen de laagste kosten gebeurt?

.. je je geen betere organisatie kunt wensen dan die met een hoogontwikkelde teamintuïtie?

.. ondernemende medewerkers zorgen voor ondernemende teams met een hoogontwikkelde teamintuïtie?

.. ondernemende teams weer zorgen voor topprestaties en een succesvolle organisatie?

.. Route ICR een betaalbare oplossing is om ondernemende medewerkers te ‘creëren’?

.. een kleine 100 elementen het fundament onder het groeiproces compleet maken?

.. onderlinge samenhang van deze elementen KEY is om recht op je doel af te gaan?

.. je samen met je team iedere dag moet werken aan het stapsgewijs verbeteren van dit fundament?

.. je via spreadsheets onmogelijk overzicht, inzicht en samenhang kunt creëren in het fundament?

.. een business coach je helpt om prestaties te verbeteren, vaak te beginnen bij het fundament?

.. een business coach dit doet door vragen te stellen, te inspireren én uit te leggen waarom je iets doet?

.. de online Route ICR App hetzelfde doet en altijd op momenten dat het jou en je team uitkomt?

.. de online Route ICR App ook nog eens structuur en focus geeft, zodat je het maximale uit je organisatie haalt?

.. je online uitleg krijgt bij wat je moet doen om focus te creëren in álle processen?

.. je online vastlegt hoe jouw organisatie omgaat met de elementen van het fundament?

.. je nooit meer hoeft te zoeken naar het marketingplan, de ICT strategie, de kritische succesfactoren of de visie van je bedrijf?

.. van missie & visie tot meten is weten en van branding tot verkoopproces, alles vastligt binnen je eigen Route ICR account?

.. Route ICR je via 1 cijfer in het groeikompas toont waar je staat met je organisatie én wat je moet verbeteren?

.. je heel eenvoudig een gratis Route ICR proefaccount maakt via gratis testen?

.. wij je heel veel succes wensen om het maximale uit je organisatie te halen en je ambitie waar te maken?

Route ICR traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van ambitie naar resultaat. Beter én groter worden als ondernemer, team en organisatie.

Ondernemende professionals met een missie

Team Route ICR bestaat uit een vaste club van ondernemende en samenwerkende professionals met uiteenlopende kennis en ervaring. Daarnaast schakelt Route ICR desgewenst andere gespecialiseerde en gerenommeerde partijen in. Zo zorgen we ervoor dat op ieder moment de juiste kennis en expertise aanwezig is.

Het is de missie van ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. Groeien staat voor vooruitgang, dus zowel beter worden als groter worden. Belangrijk om te weten is dat je gegevens volkomen veilig zijn. Ze zijn enkel voor jou zichtbaar. En voor personen die jij (eventueel) zelf uitnodigt.

Paul Joore
Paul JooreInnoverende Business Coach

De bevlogenheid van onze oprichter Paul Joore zorgt ervoor dat wij vanuit het kernteam voortdurend werken aan het verder verbeteren van onze diensten. Onze verbeteringen komen voor een belangrijk deel uit de feedback die onze gebruikers met ons delen.

En hoewel het kernteam wordt gevormd door onafhankelijke ondernemers, bewijzen wij dagelijks dat je niet op dezelfde payroll hoeft te staan, om toch perfect samen te werken. Dat is erg gaaf én daar zijn we trots op!

Overigens zijn wij op zoek naar een ondernemende marketing & sales topper. Dus begrijp jij onze business en ben jij in staat om marketing & sales skills aan elkaar te koppelen, dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Neem contact op met Paul Joore via 06 54 65 08 78 of paul@incontrolrating.com voor meer informatie.

En ben jij zelf een ambitieuze business coach, neem dan eens een kijkje op ICR Business Coach franchise.

Onze 9 groeiprincipes vormen de absolute basis om iedere dag beter te worden.

Meer informatie

Dienstbaarheid als voornaamste kernwaarde

Vanuit onze missie is dienstbaarheid aan onze gebruikers de belangrijkste kernwaarde. Bij alles wat we doen vragen we ons af of het dienstbaar is aan de Route ICR gebruiker en bijdraagt aan onze missie. Is dat niet het geval dan sturen wij bij zodat we wél dienstbaar zijn en wél bijdragen aan onze missie.

Lees meer

Onze dienstbaarheid wordt 24/7 gedreven door een enorme hoeveelheid passie om onze missie te volbrengen. En passie hebben voor wat je doet en plezier hebben in wat je doet vormt de basis om tot grote prestaties te komen. Passie kan je soms ook net dat beetje meer durf geven om de stap te zetten die nodig is om het verschil te maken tussen blijven hangen of doorstoten richting succes.

Bij ons is dat erg belangrijk geweest in de jaren waarin wij Route ICR hebben ontwikkeld. Er zijn in die periode momenten en redenen genoeg geweest om het op te geven, maar onze passie en drive heeft ons op al die momenten overeind gehouden. Gelukkig maar, want Route ICR bewijst zijn waarde al aan vele ondernemers en bedrijven.

Wij geloven erin dat Route ICR enkel met een mentaliteit en instelling van wereldklasse succesvol kan zijn. Wij eisen dat dan ook van onszelf en van de partijen waarmee wij samenwerken.

Doordat wij bedrijven laten kennis maken met de wijze waarop je gestructureerd naar succes toewerkt, inspireren wij ondernemers om het gedrag van hun medewerkers op een andere wijze te beïnvloeden. Op deze manier vergroot de ondernemer de kans op succes. Onze eigen nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe en bestaande methodes en technieken inspireert ons om steeds met vernieuwende oplossingen te komen.

Door het op laagdrempelige wijze te delen verbinden wij ondernemers met professionele kennis en ervaring die anders niet voor een betaalbaar bedrag bereikbaar zou zijn. Binnen de gedeelde kennis leert de ondernemer de dagelijkse te managen zaken, op gestructureerde wijze met elkaar te verbinden. Daarnaast verbinden we ondernemer met adviseur omdat we de taal van de adviseur koppelen aan de praktische aanpak voor ondernemers.

Als mooie bijkomstigheid dient Route ICR ook nog het doel van investeerders. Namelijk om de kredietwaardigheid, het risicoprofiel ten aanzien van de grip die ondernemers hebben op resultaat en groei, beter te kunnen inschatten. Het verbindt daarmee financiers met ondernemers en geeft de mogelijkheid om gerichte afspraken te maken over de beheersbaarheid van risico’s en bijbehorende structuur.

Een echte winnaar laat niets aan het toeval over. Hoe hoog is de ICR van jouw bedrijf eigenlijk? Doe nu de nulmeting via een kosteloos proefabonnement en je weet het!

GRATIS TESTEN