ICR Business Coach via ICR franchise

Een business coach zorgt er samen met ondernemer en team voor dat een bedrijf tot betere prestaties komt. Tot op heden is het voor ondernemers en hun organisatie onoverzichtelijk wat zij kunnen verwachten van een business coach. Het hangt in de praktijk erg van de persoon in kwestie af hoe een bedrijf wordt begeleid. ICR Business Coach franchise verandert dit voor eens en altijd. Want zoals een boekhouder werkt met een ondersteunend boekhoudpakket, zo werkt een ICR Business Coach met de Route ICR webapplicatie.

Ondernemer, team en organisatie zetten zelf stappen en voeren verbeteringen door, door te werken met de Route ICR applicatie. En stuiten zij op vragen, dan leggen zij deze voor aan hun persoonlijke ICR Business Coach: en jij kunt dat zijn! Erg aantrekkelijk, want Route ICR is voor iedere business coach een permanente lead generator. Zo groeit je eigen business zonder daar extreme inspanningen voor te doen. En je klanten en prospects creëren in samenwerking met jou als ICR Business Coach én de App structureel waarde.

Wij zoeken mensen met een passie voor anderen helpen, die streven naar wereldklasse dienstverlening en inspireren en verbinden als vanzelfsprekend zien. Via een Route ICR proefabonnement zie je zelf vanuit welk houvast je jouw klanten structureel toegevoegde waarde biedt. Onze werkwijze helpt met structuur en focus om je doelen als organisatie te halen. Erg leuk en dankbaar om te doen! En natuurlijk kijken ook onze overige ICR Business Coaches ernaar uit om met je samen te werken.

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigt ICR Business Coach franchise je graag uit om kennis te maken. Neem contact op met Paul Joore via 06 54 65 08 78 of via paul@incontrolrating.com. Dan kijken we of het klikt en nemen we samen onze franchise formule door. Het zou leuk zijn als jij ons ambitieuze en gezellige team van ICR Business Coaches zou komen versterken!

Activeer nu je proefabonnement!

GRATIS TESTEN