‘Succesvol groeien doe je zo!’ door Paul Joore

In recente publicaties lezen we regelmatig dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ondernemers Onbewust Onbekwaam zijn. Met name als het gaat over het creëren van focus en het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Daarmee zorg je namelijk voor een financieel gezond bedrijf dat ook echt klaar is om te groeien. Want hoe groot of klein je bedrijf ook is, je moet altijd een professionele organisatie hebben om succesvol te kunnen groeien. En professionaliseren gaat in de kern over basale zaken.

Met Route ICR heb je 24/7 houvast om je basale zaken op orde te brengen en te houden. Dit boek geeft ondernemers en medewerkers op een luchtige manier uitleg over het hoe en waarom. Met name om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant uitstaan. Zo hebben ondernemers meer grip op hun bedrijf en daardoor hebben zij ook het vertrouwen om ambitieuzere doelen te stellen. Want zonder deze absolute basis kun je succesvolle groei wel vergeten! Meer heb je toch niet nodig om snel aan de slag te gaan….

Tijdelijk download je ‘Succesvol groeien doe je zo!’ GRATIS binnen jouw Route ICR account!

Bestel ‘t boek

Paul laat je op een leuke en levendige manier zien hoe je grip krijgt op je medewerkers en je bedrijf. Voor mij zijn het nu twee vliegen in één klap. Want door de Groeicirkels uit het boek kan ik mijn medewerkers beter duidelijk maken wat ik van hen verwacht. En zij vinden het weer prettig om op deze manier betrokken te worden bij de bedrijfsvoering. Een nieuwe boost voor ons bedrijf en voor onze klanten!

Ing. R.P. Bakx, CEO, Robiz.nl

Een echte winnaar laat niets aan het toeval over. Hoe hoog is de ICR van jouw bedrijf eigenlijk? Doe nu de nulmeting via een kosteloos proefabonnement en je weet het!

GRATIS TESTEN