Zonder inzet van personeel is geen hoge bedrijfsgroei mogelijk. Dat begrijpen we allemaal. Maar het probleem is dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten. Daarom durven zij ook geen hoge bedrijfsgroei als doel te stellen. De oorzaak is de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker.

Het management denkt vaak dat medewerkers zelfredzaam zijn en precies datgene doen dat het beste is voor het bedrijf. En de medewerkers daarentegen denken dat verwachtingen door het management beter aan hen duidelijk moet worden gemaakt. Deze verwachtingskloof zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld.

Als er sprake is van een verwachtingskloof kan er logischerwijs nooit een gedeelde visie en aanpak ontstaan. En teamintuïtie kun je dan echt vergeten. Je moét dus doorlopend met elkaar werken aan een gedeelde visie en aanpak om samen succesvol te zijn. Alleen dan kun je stevig groeien, want teamintuïtie onderscheidt de top (hoge groei) van middelmaat (géén hoge groei).

Online Route ICR Business Development App

Teamintuïtie is dus de sleutel tot hoge bedrijfsgroei. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk teamintuïtie in je bedrijf? Heel eenvoudig, via de online Route ICR Business Development App. Een online applicatie als oplossing horen wij je denken… dat leggen we even uit.

Route ICR is een SAAS oplossing. Voor jou als klant betekent dit dat je geen Route ICR software hoeft aan te schaffen. In plaats daarvan sluit je een (eenvoudig opzegbaar) abonnement af. Route ICR zorgt voor installatie, onderhoud en beheer en jij gebruikt de Route ICR software 24/7 via het internet. Toegankelijker kunnen we het niet maken!

Route ICR staat voor Route InControlRating (ICR) en begeleidt ondernemers en bedrijf op de uitdagende weg van stevige groei. Route ICR is namelijk je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Met Route ICR werk je als team 24/7 aan een gedeelde visie en aanpak. Zo ontwikkel en versterk je doorlopend de teamintuïtie in je bedrijf.

Via het groeikompas geeft de InControlRating houvast én sturing door in iedere groeifase van je bedrijf te vertellen of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of juist niet. En via je eigen Route ICR account beschik je 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

En alleen zo dicht je langzaam maar zeker de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Met als gevolg dat de angst voor (meer) personeel verdwijnt. Bovendien is er minder verspilling van tijd, energie en geld. En natuurlijk  zorgt dat weer voor vertrouwen en comfort, zodat je als ondernemer wél voor hoge bedrijfsgroei te komen en structureel (veel) meer waarde te creëren.

Via een GRATIS proefaccount kun je kennismaken met Route ICR. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe een online oplossing kan helpen om meer grip te krijgen op het groeiproces van je bedrijf. Want met een beetje hulp kun je als ondernemer én bedrijf veel meer zélf dan je denkt!