Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 groeiprincipes van Route ICR.

Vandaag groeiprincipe 9: “Gebruik Route ICR als growth facilitator van jouw bedrijf én om groeiprincipe 8 in de praktijk te brengen: ontwikkel hiermee teamintuïtie, lever topprestaties en maak je ambities en dromen waar.”

Het zal geen verrassing voor je zijn dat je hoge bedrijfsgroei enkel realiseert door de inzet van personeel. Daarbij is teamintuïtie nodig om je met je bedrijf te onderscheiden van de middelmaat. Maar daar moet wel altijd aan worden gewerkt. Route ICR is een geweldig hulpmiddel om als ondernemer het maximale uit jezelf en uit de mensen om je heen te halen.

Zonder overzicht en inzicht kun je geen leiding geven aan je team. Het is van belang dat je als ondernemer inzicht hebt in de geleverde prestaties, de cijfers, de processen, de bedrijfscultuur. Hoe hangt alles samen en sturen we het gedrag van de medewerkers in de gewenste richting? De ondernemer formuleert in samenwerking met zijn (kern-)team waar hij met zijn bedrijf naar toe wil. En dan is de tijd rijp voor de maatregelen die de processen meetbaar maken, beheersbaar maken en uiteindelijk ook verbeteren.

Het werken aan een gedeelde en gezamenlijke visie én het doorvertalen ervan naar alle processen is een dynamisch groeiproces dat nooit stopt. Ondernemers maken nog (te) beperkt gebruik van tooling die in de loop der jaren is ontwikkeld om door middel van een gedeelde visie, een goede organisatie en een strakke structuur het groeiproces van hun bedrijf in goede banen te leiden.

Route ICR is dé online alles-in-één oplossing om de teamintuïtie van je bedrijf te versterken en te groeien als ondernemer én bedrijf. Wij bieden precies die kennis die nodig is om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Zo hoef je niet zelf aan de slag om uit een oneindig aanbod van informatie alle benodigde kennis te filteren. Route ICR is bovendien zodanig gestructureerd dat je altijd overzicht en inzicht hebt. Zo bespaar je kostbare tijd die je bijvoorbeeld aan innovatie kunt besteden.

Route ICR is dus een geordend geheel van kennis en ervaring. Op zodanige wijze met jou gedeeld dat dat er overzicht en duidelijkheid is voor ondernemer én teamleden. Zo is het eenvoudiger om doorlopend te werken aan een gedeelde visie die tot zoveel mogelijk intuïtieve beslissingen van alle teamleden leidt: teamintuïtie dus. Want zonder dat is hoge bedrijfsgroei onmogelijk!

Waar de meeste management dashboards terugkijken, kijk je met Route ICR vooruit. Via de InControlRating van je bedrijf (dit is een in een cijfer uitgedrukte score) weet je op ieder moment in welke mate je aanpak hoge bedrijfsgroei stimuleert. Daarmee geeft het ook inzicht in de mate waarin jouw organisatie sterker of minder sterk is dan die van de concurrentie. En zo weet je altijd waar je staat en waar je aan moet werken om de kans op hoge bedrijfsgroei te vergroten!

Vraag: Is ‘het versterken van de teamintuïtie’ al een kerntaak binnen jouw bedrijf?