Het is de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers en bedrijven succesvol te laten groeien.
Sommige mensen verwarren ‘zoveel mogelijk’ met ‘alle’. Dat bleek deze week weer eens toen een collega dienstverlener de volgende opmerking maakte:
“Route ICR is een fantastisch concept. Maar het is de vraag of de gemiddelde dga hier structureel tijd in wil steken. Terwijl dat voor de meesten eigenlijk wel nodig is.”

En inderdaad, dat is nog maar de vraag! Wij weten dat zelf ook en daarom richten wij onze verkoopinspanningen in eerste instantie niet op de “gemiddelde dga”. De reden daarvoor? Het kost ons simpelweg te veel tijd, energie en geld om álle ondernemers te overtuigen met Route ICR te werken. Zouden we wél voor álle ondernemers gaan, dan loopt ons eigen verdienmodel gevaar en zijn we zelf niet InControl. Overigens zijn álle ondernemers wel van harte welkom hoor! Maar de focus van onze inspanningen ligt op ondernemers die écht stevig willen groeien. Die boeken vanuit hun gedrevenheid namelijk het snelst resultaat met Route ICR. En voelen zo de toegevoegde waarde van onze SAAS oplossing.

Voor ons zijn dat leiders met ambitie die keuzes durven maken. Leiders die hun team betrekken bij de te volgen strategie. En tegelijkertijd kennen deze leiders het belang van een inspirerende omgeving waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Ondernemers die er écht voor durven gaan om hun omzet jaarlijks met minimaal 20% te laten stijgen. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de Route ICR aanpak.

Mocht jij je nu aangesproken voelen, laat je team vandaag nog aan de slag gaan met Route ICR. Je hebt dan meer focus in je bedrijf, je groeit sneller en er is minder verlies van tijd, energie en geld. Ben je medewerker en denk je dat ook jullie team een boost kan gebruiken, wijs je leidinggevende op Route ICR. Je kunt ook eerst zelf kennismaken via een gratis Route ICR proefaccount.

Meer weten: check dan de pdf met ‘De 9 Route ICR groeiprincipes’ en deel deze met je leidinggevende en je teamgenoten. Je vindt deze pdf in je GRATIS Route ICR proefaccount. Je kunt ‘De 9 Route ICR groeiprincipes ook online lezen en delen via deze link.

Onthoud 1 ding: Route ICR maakt je beter.