Welke ROUTE volgt jouw bedrijf om haar DOELEN te halen?

Ondernemen is een vak. En een vak kun je leren, samen met je team. Eerst beter, dan groter. Dat is groeien bij ICR. En wij helpen je meer dan graag in dat proces. Om te beginnen moet je jezelf en je organisatie steeds opnieuw uitdagen. Bijvoorbeeld door jezelf ten doel te stellen om iedere drie jaar de omzet te verdubbelen. Dit dwingt je namelijk om innovatief te zijn, samen met je team.

Onze aanpak is succesvol omdat wij werken met de online Route ICR Business Coaching Applicatie als houvast. Via de Applicatie ben je samen met je organisatie 24/7 verzekerd van training, coaching én ondersteuning. Je kunt volledig zelfstandig aan de slag. En via de chat functie is onze helpende hand altijd dichtbij.

Onze service: alles om jou je doelen te laten halen. Professioneel, laagdrempelig en betaalbaar. Altijd je eigen dynamische ondernemingsplan paraat. We nodigen je van harte uit om de ICR Applicatie helemaal gratis te testen!

Ik wil eerst meer weten

Een business coach helpt je om prestaties te verbeteren. Maar uiteindelijk moet je het wel allemaal zelf doen, samen met je team. Precies daarom én om te laten zien dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, ontwikkelden wij de online Route ICR Business Coaching Applicatie.

Weet je eigenlijk waarom iedere topsporter werkt met een coach? Dat doen zij om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. De meeste ondernemers realiseren zich niet dat zij eigenlijk hetzelfde moeten doen. Logisch ook, want tot voor kort was er geen panklare oplossing. Met Route ICR is er die nu wel: professioneel, laagdrempelig en betaalbaar bovendien. Voor iedereen.

Route ICR helpt je met structuur en focus, zodat je het maximale uit je organisatie haalt, je als organisatie zeer doelgericht van A naar B gaat en het groeiproces om beter en groter te worden, optimaal stimuleert.

Want iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, betekent dit dat je meer kans hebt op succes als je een strategie volgt. Met de Route ICR Applicatie heb je alle kennis en begeleiding in huis om dat in de praktijk te brengen. Je zult merken dat je direct betere prestaties boekt, alleen al doordat je bewust bezig bent met het creëren van focus. Structureel werken met Route ICR leidt tot hogere omzet, lagere kosten en snellere groei. Waar een wil is, is een weg en met de juiste hulp kun je meer zélf dan je denkt!

Dynamisch ondernemingsplan

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Dat komt omdat werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoerende processen. Je kunt het zien als een soort allesomvattend en levend ondernemingsplan. Gericht op je gehéle organisatie dus, om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zodat je inControl bent (ook wel ‘in control’) tijdens de route die je aflegt om je doelen te behalen. 

Ambitieuze MKB bedrijven, instellingen en overheden kunnen eigenlijk niet zonder Route ICR. Overigens bieden wij ook opleidingsmogelijkheden om jouw organisatie, met Route ICR als houvast, van praktische handvatten te voorzien. Zodat je er direct de vruchten van plukt.

Wij staan altijd voor je klaar

Twijfel je of heb je vragen, bel of mail ons dan gerust. Je mag ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze oprichter Paul Joore via 06 54 65 08 78 of paul@incontrolrating.com. Want ook al bieden we een online Applicatie, persoonlijk contact vinden ook wij nog steeds enorm waardevol.

Bovendien weten wij uit ervaring dat een vliegende start met Route ICR erg wordt gewaardeerd. Een beetje hulp van onze kant zorgt er voor dat je team sneller door kan pakken: learning on the job met Route ICR als houvast. Dus neem vooral even contact met ons op, want wij doen niets liever dan jouw organisatie vooruit helpen. Voor béter ondernemen volg je Route ICR!


Gratis ICR Applicatie Testen

Is de trial echt gratis? Zeker weten. De trial is zonder verplichtingen en verloopt automatisch na 7 dagen.

Door op 'Nu aanmelden' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Heb je al een account? Inloggen