Wil jij de komende jaren je doelen halen met je bedrijf?

Wij zeggen altijd “Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.” Daarom helpen wij een handje en bieden wij de beste business coaches vanaf € 10 per maand. Vanuit de online Route ICR DHZ Coaching App heeft jouw organisatie 24/7 de perfecte begeleiding in huis om haar doelen te bereiken. Groeien staat daarbij centraal en bij ICR betekent dit beter en groter worden. Omdat we niet in enkele woorden uit kunnen leggen hoe DHZ Coaching werkt, nodigen we je uit om het zelf gratis te testen. Dat werkt het snelst!

Ik wil eerst meer weten

Een business coach helpt je om prestaties te verbeteren en datzelfde doet onze DHZ Coaching oplossing. Uiteindelijk moet je het immers toch allemaal zelf doen, samen met je team. En omdat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, ontwikkelden wij de online Route ICR DHZ Coaching Applicatie. Onze App helpt je met structuur en focus, zodat je het maximale uit je organisatie haalt, je als organisatie zeer doelgericht van A naar B gaat en het groeiproces om beter en groter te worden, optimaal stimuleert.

Want iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, betekent dit dat je meer kans hebt op succes als je een strategie volgt. Met de Route ICR DHZ Coaching App heb je alle kennis en begeleiding in huis om dat in de praktijk te brengen. Je zult merken dat je direct betere prestaties boekt, alleen al doordat je bewust bezig bent met het creëren van focus. Structureel werken met Route ICR leidt tot hogere omzet, lagere kosten en snellere groei. Waar een wil is, is een weg en met de juiste hulp kun je meer zélf dan je denkt!

Dynamisch ondernemingsplan

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Dat komt omdat werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoerende processen. Je kunt het zien als een soort allesomvattend en levend ondernemingsplan. Gericht op je gehéle organisatie dus, om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ambitieuze MKB bedrijven, instellingen en overheden kunnen eigenlijk niet zonder Route ICR. Overigens bieden wij ook opleidingsmogelijkheden om jouw organisatie, met Route ICR als houvast, van praktische handvatten te voorzien. Zodat je er direct de vruchten van plukt.

Wij staan altijd voor je klaar

Twijfel je of heb je vragen, bel of mail ons dan gerust. Je mag ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze oprichter Paul Joore via 06 54 65 08 78 of paul@incontrolrating.com. Want ook al bieden we een online DHZ applicatie, persoonlijk contact vinden ook wij nog steeds enorm waardevol.

Bovendien weten wij uit ervaring dat een vliegende start met Route ICR erg wordt gewaardeerd. Een beetje hulp van onze kant zorgt er voor dat je team sneller door kan pakken: learning on the job met Route ICR als houvast. Dus neem vooral even contact met ons op, want wij doen niets liever dan jouw organisatie vooruit helpen. Voor béter ondernemen volg je Route ICR!


Gratis ICR Applicatie Testen

Na 7 dagen stopt je abonnement automatisch.

Door op 'Nu aanmelden' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Heb je al een account? Inloggen